QMS

Quantum musiQ select

Kies intuïtief de muziek die past bij jouw meditatie/visualisatie moment.

BewustZijns Muziek

Muziek & bewustZijn  De interactieve online streamingdienst: muziek voor meditatie web-app.
Ervaar de afgestemde muziek van Michiel Buursen op de unieke spiralende stemming van Pythagoras en 432Hz

Abonnementen vanaf €6,48 p/m

Muziek voor meer verbinding met jezelf

Quantum musiQ Select biedt intuïtief gecreëerde muziek voor diepe ontspanning, meditatie en innerlijke rust. Laat je meevoeren door verhalende klanken en ontdek jouw ware natuur. Kies intuïtief de muziek die past bij jouw meditatie/visualisatie moment, waar jij op dat moment behoefte aan hebt.

Intuitiëve piano en ambient muziek met klankschalen, synthesizers en Harpejji. 
N

meer dan 34 uur aan zorgvuldig gecreëerde muziek

N

432hz Pythagorese stemming.

Selecteer intuïtief wat je nodig hebt in het moment, door de gewenste checkboxen aan te klikken.

Selecteer intuïtief wat je nodig hebt in het moment, door de gewenste checkboxen aan te klikken.

Intuïtieve Muziek

Speciaal afgestemde muziek voor meditatie, ontspanning en innerlijke rust.

Diverse Instrumenten

Piano, ambient soundscapes & Synthesizers, Harpejji en Klankschalen

Bijzondere Momenten

Muziek gecreëerd tijdens speciale astrologische en numerologische gebeurtenissen. Palindrooms, meestergetallen. Winter/zomer wendes.

Moon

Volle maan, eclipsen en de maanwijzer met alle maanfases.

Klankschalen

Naast de muziekinstrumenten piano synts en Harpejji heb ik een prachtige collectie klankschalen. Hiermee heb ik puur klankschalen opgenomen alsook de samples in de muziek gebruikt. De mooiste schalen komen uit Nepal, via Himalayan Heart van Esther van Santen waarmee ik ook Moonfullness organiseer.

BewustZijns Muziek

Met muziek uit je hoofd naar je hart

Het unieke is dat je zelf kan kiezen. Welke -vorm of stijl, trance, meditatie, visualisatie, bijzondere -stemmingen zoals de spiralende pythagoras, 432hz of de gelijkzwevende stemming 440hz. Monaural & Binaural beats, thetawaves. Selecteer -muziekinstrumenten: alleen piano, of klankschalen, of ambient soundscapes van synthesizers,Harpejji. Kies –meditatief, verstillend, orkestraal, hartopenend. Rustieke vertragende slow music, of met wat meer muzikale bewegingen, tot wat dynamischer. –Numerology Selecteer bijzondere data van numerlogische waarde. Alsook seizoens en of astrologische momenten: Zomer en Winter wende. Palindrooms, moon eclipse. Volle manen. Lions gate portal. Je kan de tijdsduur zelf bepalen. 5, 10, 15, of 20 en meer minuten. Door meerdere selecties te maken filter je de muziek tracks helemaal naar jouw behoefte en wensen.

N

innovatief met spiralende stemmingen.

N

Hoge audiokwaliteit. (cd-kwaliteit vs. mp3 van de meeste streamingdiensten

Michiel Buursen

Ontgrendel de deuren naar je ziel met intuïtief afgestemde muziek

Of je nu op zoek bent naar diepe ontspanning, meditatie, of spirituele groei, je vindt altijd de perfecte track om je te ondersteunen. En omdat je intuïtief kunt kiezen wat je op elk moment nodig hebt, heb je altijd de juiste muziek bij de hand. De muziekcollectie is ontworpen om je te helpen ontspannen, focussen en inzicht te krijgen, waardoor je een diepere verbinding met jezelf en je omgeving kunt ervaren.

Sferische muziek.  Verstillende verdiepende slow muziek met hele uitgerekte harmonisch meer avontuurlijke muziek. Filmisch, orkestraal. Ideaal om diep in weg te zinken en een gevoel van diepte en ruimte te ervaren. Het doet verhalend aan. Dromerige klanken. Weinig repetitieve. Spirituele filmische soundscapes.

Met liefde en zorg ingevoeld, afgestemd muziek in het moment gespeeld dat ik via mijn muzikaal voorstellingsvermogen vertaal naar muziek, verzameld die jij kan selecteren. Voor meditatieve doeleinden.
N

Speciaal afgestemde muziek voor meditatie, ontspanning en innerlijke rust.

N

Keuzevrijheid: stem af op jouw behoeften en intuïtie.

Diepe ontspanning en waardevolle inzichten, altijd binnen handbereik

Intuïtieve muziek in het moment gespeeld

Alle muziek is ter plekke in het moment op het moment en de energie van dat moment afgestemd en intuïtief in 1 keer gespeeld en opgenomen. Het is geen bestaande of vaststaande muziek, tenzij anders aangegeven. De muziek is zowel tijdens live muzieksessies als thuis in mijn home studio opgenomen. Speciaal met de beste kwaliteit piano en synthesizer sounds. De meeste muziek is in de spiralende stemming van Pythagoras op a=432hz gespeeld. behalve de muziek die je vind met de 440hz chekbox. (van voor mei 2019).

Intuïtieve kiezen welke muziek voor jou in het moment het beste past

Dit betekent dat je altijd de muziek krijgt die je nodig hebt om je huidige stemming en situatie te ondersteunen. Deze unieke benadering zorgt voor een gepersonaliseerde luisterervaring die je helpt om dieper te ontspannen en meer in balans te komen. zo kies jij intuitief de juiste track, wat betekent dat je altijd precies krijgt wat je nodig hebt op dat specifieke moment.

Muziek & BewustZijns ontwikkeling Michiel Buursen

lichtconcert Michiel Buursen Quantum musiQ
Ontdek je ware natuur met meditatieve muziek van Quantum musiQ Select

Sluit  je je ogen, en richt je aandacht op je binnenwereld. Laat de muziek je in de rust komen. Laat je meevoeren op de kadans van de melodieën die harmonisch samen in weelderige klanken versmelten.

Ik leef en voel me in en stem me af. Op een individu, een groep, thetawaves, frequenties, numerologische data, in de kern van alle volle manen, tijdens de kern alle 8+1 maanfases.

Muziek en intuïtie
Als musicus vond ik het altijd al heerlijk om  te verstillen in de muzikale “zandkasteeltjes”. En als ik dan even de ruimte kreeg om een intuitieve introductie te spelen voor een song die we gingen spelen, verlangde ik naar momenten waar tijd er niet toe zou doen. En de muziek ondeindig mocht zijn. Voor mij is met deze Quantum musiQ Select, het tijdloze verstillen met muziek, de wens die in vervulling ging. Dit viel samen met mijn eigen zoektocht naar meer inzichten, rust en balans in mijn leven. In 2013 ben ik met de 4,5 jarige opleiding bij Mens & Intuïtie gestart. Tijdens het muziek maken ben ik me voor het proces van Healing & Reading gaan afstemmen op Energestische BewustZijnsprocessen. Dit alles op de piano.

Dit ben ik gaan combineren onder de noemer State of Mine. Jouw staat van Zijn.

Zowel live als in persoonlijke en groepssessies.
Piano en klankschalen sessies, op gezette tijden, waaronder het Lichtconcert/BewustZijnsconcert en Moonfullness. Ik ben mij verder gaan ontwikkelen door transformatie conflict oplossings opleiding te volen in 2018 en sinds 2022 volg ik bij Hemelswijs van Anoeska Coopman in Amsterdam Mediumschap. Hierdoor ontwikkelt mijn muzziek zich ook.
432hz Pythagorese stemming.
Met een 432hz Pythagorese stemming. In tegenstelling tot de 440hz gelijkzwevende stemming zoals we in de westerse muziek gewend zijn. Deze stemmingen is spiralend en komen meer overeen met de natuurlijke cycly, frequenties die in de natuur, en universums terug te vinden zijn. Dit alles draagt nog meer bij en ondersteunt transformatieve processen.

Dit kan worden ingezet bij transformerende processen van heling, het opheffen en doorbreken van energetische blokkades die wij in ons mensenleven op hebben gebouwd.

Het is altijd raadzaam deze processen onder goede begeleiding te ondergaan.
Persoonlijke groei en ontwikkeling
In 2013 ben ik met de 4,5 jarige opleiding bij Mens & Intuïtie gestart. Tijdens het muziek maken ben ik me voor het proces van Healing & Reading gaan afstemmen op Energestische BewustZijnsprocessen. Dit alles op de piano.

Dit ben ik gaan comineren onder de noemer State of Mine. Jouw staat van Zijn.

Zowel live als in persoonlijke en groepssessies.
Piano en klankschalen sessies, op gezette tijden, waaronder het Lichtconcert/BewustZijnsconcert en Moonfullness.
2019 start ontwikkeling Quantum musiQ
Nadat ik in 2019 musicologe Marret Vonhoff heb ontmoet tijdens 1 van haar mindblowing lezingen over de brondfrequenties ontcijferd, ben ik mij meer gaan richten op verdere verdieping van de afstemming. Ik ben met Pythagoras stemming op 432hz gaan spelen. Naast de piano ben ik ook meer andere ambient soundscapes gaan gebruiken.
Dit doe ik zowel live als tijdens opnames in mijn studio thuis. de start van wat later de samenwerking Quantum musiQ is zoals hij nu is.
Maanwijzer
In de zomer van 2023 zijn we gestart met de reeks van 8+1 maanfases. Hierin stemmen wij ons in de kern van de speciefieke fase af, op de bijbehorende frequentie die middels klank en cymatica hoor en zichtbaar hadden. Door de muziek en cymatica beelden samen te voegen kan je de bewuste uitwerking ervaren. Helemaal in overeenstemming met cycly zoals wij die ((h)er)kennen in de natuur. Zodat wij nog beter kunnen leven met wat er in en om ons heen gebeurd. Wij ervaren hierin absolute synchronisateit met alle maan, zonnewendes, seizoenen, astrologie, vanuit alle culturen zoals omschreven door de Maya’s, Hopy Indianen, ijing astrology en human design.