Voorjaar 2024

Bronfrequentie Lezing met Live QMLA:

Het Leven is Frequentie

Komend voorjaar zullen Michiel Buursen en Marret Vonhoff een Lezing met Live Quantum Muziek Lichtveld Activatie (QMLA) delen.

Deze Bronfrequentie Lezing zal gaan over: “Het Leven is Frequentie”.

In de Bronfrequentie lezing “Het Leven is Frequentie” neemt Marret iedereen mee op een reis naar de onzichtbare blauwdruk van het leven waar alles wat bestaat leeft in de vorm van Frequenties & Bewust-zijn. Zonder deze Frequentie Blauwdruk is er geen werkelijkheid. Door hiervan bewust te worden, deze te gaan zien en voelen, verdwijnt de afgescheidenheid en ontstaat verbondenheid. Heling kan in alles plaatsvinden door middel van Resonantie. De onzichtbare wereld van Frequenties worden in deze lezing zichtbaar. Ervaring leert dat je na deze lezing nooit meer hetzelfde naar jezelf en de wereld om je heen kijkt. De wereld en jij zullen één zijn, verbonden en op een diep resonantie niveau met elkaar in communicatie zijn.

De lezing wordt afgerond met een Activatie van ons Lichtveld. Dit uit het Hogere Frequentieveld ontvangen Activatie bevat Heilige Geometrische Frequentiebeelden van de Schumann Resonantie die door Marret zijn vastgelegd onder begeleiding van Live gespeelde, in het moment ontvangen, 432Hz muziek in spiraalstemming door Michiel Buursen.

We kijken ernaar uit in het voorjaar te mogen ontmoeten. Marret & Michiel.

  • Datum: Voorjaar 2024
  • Tijd: 14 – 17u (inloop vanaf 13:30u met een welkomstdrankje)
  • Plaats: Gustav Brieglehuis, Roelofslaantje 6, Naarden – Valkeveen.
  • Jouw bijdrage: € 54,- (in resonantie met LichtBronfrequentie van 432Hz)