Voorjaar 2024

Bronfrequentie Lezing met Live QMLA:

Leven met & volgens de 9 Maanfrequentiecyclus

Komend voorjaar zullen Michiel Buursen en Marret Vonhoff een Live Lezing met Quantum Muziek Lichtveld Activatie (QMLA) delen.

Deze Bronfrequentie Lezing zal gaan over: “Leven volgens & met de 9 MaanFrequentiecyclus”.

Tijdens deze QMLA Bronfrequentie Lezing – 9 Maanfrequenties zal het Maan Bewustzijn ‘aan het woord’ zijn en met ons haar universele in-zichten delen.

De frequenties van de 8 + 1 maanfasen die ons elke maand ten dienste staan voor groei in Bewust-zijn, kunnen wij leren be-grijpen, volgen en gebruiken. Zo maken de frequenties tijdens de donkerte van Nieuwe Maan in onszelf diep weggestopte, oude lagen (frequenties) los. In de twee weken op weg naar Volle Maan krijgen we de kans om met deze frequenties te werken om ze dan tijdens Volle Maan in het volle Licht te plaatsen.

Door elke maand in resonantie met de Maanfrequenties, -energieën en -fases te leven, zorg je dat je Bewust actief bezig bent met het in evenwicht brengen en helen van je eigen innerlijke vrouwelijke (maan) maar ook mannelijke (zon) krachten.

Kennisbewaarders van oorspronkelijke culturen melden dat in deze tijd van Transformatie het Bewust leven met de Maanfrequenties tijdens elke fase een grote bijdrage levert aan het beëindigen van innerlijke en uiterlijke onderlinge strijd. Het biedt de mogelijkheid tot het terugvinden van een gevoel van Vrede in de Heilige Tempel van ieders eigen Hart. Het zal bijdragen aan de creatie en het verspreiden van vrede over de wereld. Een nieuwe, geheelde, synergetische (1+1=3) derde kracht zal zich open-baren.

In het tweede deel zullen Marret & Michiel de Heilige Geometrische Ontvouwing van de 9 Maanfrequentie fasen delen die zij hebben ontvangen voor een ieder van ons om zelf te gebruiken. Verder zal een Lichtveld Activatie met Klankbeelden (Cymatica) begeleid door Quantum Muziek (432Hz spiraalstemming) voor de komende Volle Maan van 27 november worden gehouden. Tijdens het spelen van de muziek stemt Michiel zich af op de muziek die zich ter plekke in het moment aandient. De inzichten die hij tijdens het spelen ontvangt via de muziek zal hij daarna toelichten en met ons delen.

De frequenties van het MaanBewustzijn zijn deel van onszelf. Door de Maanfrequentie Klankbeelden zelf te gaan gebruiken zal informatie uit je diepe lagen vrijkomen. Het zal je eigen leven en de wereld die wij met elkaar elke dag creëren, gaan harmoniseren & verrijken.

We kijken ernaar uit in het voorjaar te mogen ontmoeten. Marret & Michiel

 

 

  • Datum: Voorjaar 2024
  • Tijd: 14 – 17u (inloop vanaf 13:30 met een welkomstdrankje)
  • Plaats: Gustav Brieglebhuis, Roelofslaantje 6, Naarden – Valkeveen.
  • Jouw bijdrage: € 54,- (in resonantie met LichtBronfrequentie van 432Hz)