Quantum musiQ Marret Vonhoff Michiel Buursen

Marret Vonhoff

Marret Vonhoff studeerde Musicologie aan de Universiteit van Amsterdam met als specialisatie Wereld- en Historische Muziek. Ze volgde ook lessen Afrikaanse percussie en Kora (Afrikaanse Harp) aan het Conservatorium van Amsterdam alsmede in West-Afrika zelf.

Haar muzikale en creatieve talenten waren van jongs af aan reeds zichtbaar. ze bespeelt een veelheid aan Instrumenten en zegt dat elk Instrument in en met een deel van haar ziel resoneert (Piano; Afrikaanse Percussie; Kora; Dwarsfluit; Saxofoon; Cello; Zang; Blok-/Altfluit; Saxonette). Ook volgde ze lessen in toneel & musical. In deze tak van muziek ziet zij een gelegenheid om in contact te komen met diverse aspecten van het Zelf.

Lees meer over Marret haar Levensvisie in het artikel van het blad Paravisie: LEVEN IN RESONANTIE >>>.

Samen met haar moeder, Wil Vonhoff, heeft zij diverse (kinder)musicals geschreven waarin de thema’s altijd eigentijdse en zuivere inzichten bevatten.

Michiel Buursen

Pianist, componist en toetsenist Michiel Buursen studeerde als “jongste student ooit” af op 21-jarige leeftijd aan het Hilversums Conservatorium. In 1995 won hij voor zijn remake van Gershwin’s Porgy & Bess de Perspectief reisprijs. Hij speelt o.a. met Greetje Kauffeld, Denise Jannah, Sister Sledge, Mark Murphy, Deborah Brown, Mathilde Santing, Edwin Rutten en Ernst Daniel Smid. Ook begeleide hij diverse Nederlandse artiesten waaronder Lee Towers en Anita Meijer. Michiel speelt al jaren op de meest uiteenlopende evenementen.

Met binnen en buitenlandse musici heeft hij diverse albums met zijn eigen muziek opgenomen. Deze vind je hier. Sinds 2015 geeft hij BewustZijns concerten. En heeft hij meerdere albums afgestemd op meditatie muziek gemaakt. Waaronder 13 tracks afgestemd tijdens alle volle manen van een heel jaar.