Muziek: Voedsel voor Lichaam, Ziel  & Geest.

Bij oorspronkelijke culturen stond Muziek zicht nog steeds ten dienst aan het behouden en ondersteunen van Gezondheid, Harmonie, Saamhorigheid, Groei, Verbinding en het onderhouden van Resonantie met alle Bewustzijnsvelden en Dimensies. Nog altijd leven er inheemse volken waarbij muziek hiervoor nog steeds gebruikt wordt. Een samenkomen met muziek is een Heilige (=Helende), Goddelijke Gebeurtenis.

Transparantie in de componenten/ ingrediënten waar de muziek uit is opgebouwd geeft je de mogelijkheid om bewust te kiezen waarmee je je wilt voeden. 

Spiraalstemming.

Klinkende Muziek kent als basis niet alleen de frequentie waarop alle instrumenten worden gestemd maar ook een grondpatroon – de blauwdruk – van de stemming waarin gespeeld wordt vanuit de verhoudingen waarin instrumenten zijn gebouwd.

Wij zijn 6 eeuwen in de tijd teruggegaan en hebben onze huidige cirkelstemming (gelijkzwevend) ingeruild voor de oorspronkelijke spiraalstemming (Oud Egyptisch of Pythagoras).

432Hz, de Goddelijke Bronfrequentie van Licht en Liefde

De 432Hz Bronfrequentie gebruiken wij in combinatie met de Spiraalstemming in onze:

•432Hz QuantumMuziek Lichtveld Activaties (QMLA)

•432Hz Pianomuziek

•432Hz Jaarlijkse Numerologie momenten – Albums met Piano, Synthesizer en Special Sounds muziek afgestemd op bijzondere data (5/5/5; 8/8 Leeuwenpoort etc.)

•432Hz Online Videolezingen over in-zichten in het leven, en onze geschiedenis ter handreiking in groei in bewustwording voor thuis gebruik.