Ervaar de magie van muziek afgestemd op de unieke spiralende stemming van Pythagoras en 432Hz

Transformeer je leven met intuïtief afgestemde muziek die je persoonlijke groei ondersteunt
Start Nu

Wat is Quantum musiQ Select?

Quantum musiQ Select biedt een unieke verzameling muziek die speciaal is ontworpen om je te ondersteunen bij je persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Onze muziek is zorgvuldig afgestemd op de 432Hz frequentie, bekend om zijn kalmerende en helende eigenschappen. Door gebruik te maken van de unieke spiralende stemming van Pythagoras, ontstaat er een diepere verbinding met de luisteraar en een versterkte werking van de klanken. Met meer dan 34 uur aan intuïtief afgestemde muziek, biedt Quantum musiQ Select een ervaring die verder gaat dan gewone muziekstreaming.

Transformeer je leven

Deze muziek is meer dan alleen een auditieve ervaring; het is een hulpmiddel voor je persoonlijke en spirituele groei. De intuïtieve afstemming zorgt ervoor dat elke luisterervaring uniek is en perfect aansluit op wat je op dat moment nodig hebt. Of je nu wilt ontspannen, je geest wilt kalmeren of je spirituele bewustzijn wilt vergroten, Quantum musiQ Select biedt de perfecte soundtrack voor jouw reis.

meer dan 34 uur aan muziek

Met Quantum musiQ Select krijg je toegang tot een uitgebreide bibliotheek van meer dan 34 uur muziek. De muziek helpt je stress te verminderen, je geest te kalmeren en diepgaande inzichten te verkrijgen die je ondersteunen in je transformatieprocessen. Of je nu op zoek bent naar diepe ontspanning, meditatie, of spirituele groei, je vindt altijd de perfecte track om je te ondersteunen.

Intuïtief afgestemde muziek

Elke track in onze bibliotheek is intuïtief afgestemd op het moment dat je luistert. Dit betekent dat je altijd de muziek krijgt die je nodig hebt om je huidige stemming en situatie te ondersteunen. Deze unieke benadering zorgt voor een gepersonaliseerde luisterervaring die je helpt om dieper te ontspannen en meer in balans te komen.

Pythagoras en 432Hz

De muziek van Quantum musiQ Select is afgestemd op de 432Hz frequentie en maakt gebruik van de unieke spiralende stemming van Pythagoras. Deze combinatie staat bekend om zijn harmonische en helende eigenschappen, die je helpen om dieper te ontspannen en je spirituele bewustzijn te vergroten. De 432Hz frequentie is natuurlijk en resoneert met het menselijk lichaam, terwijl de spiralende stemming van Pythagoras zorgt voor een unieke klankervaring die je helpt om je innerlijke balans te vinden.

Onze Abonnementen

We bieden vier unieke abonnementsvormen aan, elk ontworpen om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Alle abonnementen bevatten exclusieve bonus tracks van klankschalen.

start jouw muzikale reis vandaag nog

Ontdek meer dan 34 uur aan intuïtief afgestemde muziek die je helpt ontspannen, focussen, en diepgaande inzichten biedt. Transformeer je leven met de unieke klanken van Quantum musiQ Select.