QuantummusiQ 432Hz De Bron Verbinding Marret Vonhoff

Piano BewustZijns muziek op 432hz en in de Pythagoras stemming.

Michiel Buursen.

Als musicus ben ik me gaan verdiepen in persoonlijke groei ontwikkeling en ben ik gaan mediteren. Een voor mij logische stap was het dan ook om het een en het ander te gaan combineren.

In 2013 ben ik met de 4,5 jarige opleiding bij Mens & Intuïtie gestart. Tijdens het muziek maken ben ik me voor het proces van Healing & Reading gaan afstemmen op Energestische BewustZijnsprocessen. Dit alles op de piano.

Vanaf  2015 ben ik hiermee groepssessies gaan organiseren. In het VlinderHuys in Amersfoort ben ik maandelijks zogeheten “Lichtconcerten” gestart. En daarnaast geef ik ook 1 op 1 sessies.

Ik ben samen met Esther van Santen van Himalayan Heart Moonfullnesses gaan geven. In deze sessies worden klanken van haar uit Nepal afkomstige unieke klankschalen en mijn pianomuziek één. Verder ontvang ik uitnodigingen om te spelen voor diverse gelegenheden o.a. tijdens events, yoga en andere groep settings.

In Mei 2019 bezocht ik een lezing van Marret Vonhoff. Door wat ik daar allemaal hoorde en ervoer, vielen voor mij een hoop puzzelstukjes op hun plek. Dit zette iets bij mij essentieels in gang.

Haar onvermoeibare tsunami aan informatie en kennis over het universum, heilige geometrie en alles wat daarvan terug te vinden is in muziek, is mind blowing. Ik heb meteen haar boek gekocht. Haar research naar de Bronfrequenties en Ontcijfering van de oudste Klankinscriptie tot nu toe gevonden, zijn ongeëvenaard.

Na thuiskomst ben ik meteen gaan experimenteren met de Pythagoras stemming. Het gebruik van de stemtoon van 432Hz, die ik al eerder ontdekte, in combinatie met de 6 eeuwen oude Pythagorasstemming, is waar ik sinds 2019 door gegrepen ben.

Nog diezelfde week ben ik tijdens een van de groepssessies live met deze stemming gaan spelen. Pas na het uitwisselingen van de ervaringen heb ik aan de groep verteld welke andere stemming in mijn instrument had toegepast. De reactie van de mensen was dat zij de sessies op een veel diepere laag ervoeren.

Sindsdien merk ik op dat opnames maken met deze stemming ook een nieuw soort geluiden oplevert.

Behalve als ik op akoestische piano speel waar ik afhankelijk van de stemtoon van 440 Hz, speel ik sinds 2019 tijdens de BewustZijnsmuzieksessies alleen nog maar met deze stemmingen. Inmiddels heb ik een aardige verzameling opnames die we hier exclusief op QuantummuzieQ met jullie gaan delen.                                        .

 

                             .

 

In de 432Hz Pythagorasstemming zijn hier te vinden: 

• Pythagoras Piano albums die je aan kunt schaffen.

 • Numerologie Piano met synthesizer & special sounds. Een serie met muziek gespeeld op bijzondere data. Dit zijn via getallen resonerende kosmische frequenties. Voorbeelden hiervan zijn: 8 augustus (8-8), de Leeuwenpoort. Een ander uiterst bijzondere dag: 5 mei ‘23 (5:5:5), een Volle Maan Maansverduistering. De muziek in deze serie is gemaakt met diverse synthesizers en andere speciale sounds in de Pythagoras en 432 hz stemming.

Ik voel me zeer bevoorrecht met samen te werken met Marret onder de vleugels van Quantum MusiQ. Het stroomt van alle kanten en we staan nog maar aan het begin! Inmiddels hebben we een aantal Activaties gemaakt. Bouwstenen van de Schepping zijn door Marret berekent in hun frequentie, vervolgens mbv een speaker, water, licht en sinusklank in beeld gebracht als klankbeeld en om tot slot door mij te worden voorzien van de daarop afgestemde muziek. Elke nieuw afgestemde Activatie wordt als eerste tijdens een Lezing met Live Quantum Muziek gegrond in de Aardse Dimensie. Hierna komt deze ook beschikbaar op deze website via een maandelijks abonnement. Gezien de kracht van deze Activaties worden deze per Activatie aangeboden.